Feb
18
2010
prepaid eurobank

Τα προβλήματα με τις τράπεζες δεν έχουν τελειωμό.

Διέθετα μία προ-πληρωμένη κάρτα από την Eurobank για αγορές μέσω internet.
Τέλος του μήνα, δλδ σε 10 μέρες έληγε. Οπότε σκέφτηκα να την αντικαταστήσω
σήμερα που θα πέρναγα απέξω από την τράπεζα.

Ο σούπερ ντούπερ τύπος που αναλαμβάνει να με εξυπηρετήσει ακυρώνει την κάρτα (που έτσι κι αλλιώς λήγει σε 10 μέρες κι έχει 19 ευρώ που θέλω να μεταφερθούν στην νέα κάρτα). Και προσπαθεί να εκδόσει μία νέα κάρτα.

Συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το κάνει κι ότι πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στην τράπεζα. Του εξηγώ ότι δεν θέλω να ανοίξω λογαριασμό, μου λέει δεν γίνεται να μου εκδόσει νέα προ-πληρωμένη κάρτα, του λέω κι εγώ δεν πειράζει, θέλω τα 19ευρώ μου κι άντε γεια.

Μου απαντάει ότι ΔΕΝ γίνεται να μου τα δώσει γιατί ακύρωσε την κάρτα (στα παπάρια μου, πήγα να του απαντήσω αλλά κρατήθηκα).

Πάμε στο ταμείο (μία πολύ ωραία μελαχρινή κοπέλα με υπέροχο σώμα κι ωραίο … ντεκολτέ, εάν με διαβάζεις στείλε μου mail κερνάω ποτάκι), για να με εξυπηρετήσει καθώς ο ίδιος (γεια σου νικήτα) τα έκανε …

Της εξηγώ με ωραίο τρόπο τι έχει συμβεί, με ενημερώνει ότι έχει αλλάξει η διαδικασία.
Της απαντάω ότι δεν είμαι σύμφωνος με το νέο προϊόν, δεν το αποδέχομαι και θέλω τα 19ευρώ πίσω.

Κι εδώ αρχίζει η γολγοθάς, προϊστάμενοι, διευθυντές, τμήμα εξυπηρέτησης κ.λ.π.-κ.λ.π. ρωτάει τους πάντες. Πρέπει, μου ανακοινώνει, να ανοίξω λογαριασμό για να μου δώσει τα 19ευρώ από την ακυρωμένη κάρτα. Της αντι-απαντάω ότι εάν ήθελα να ανοίξω λογαριασμό, θα έπαιρνα την νέα προπληρωμένη κάρτα. Εγώ όμως ΔΕΝ θέλω να ανοίξω λογαριασμό και θέλω τα 19ευρώ μου πίσω.

Εν τέλη κι επειδή μου έχουν σπάσει τα … νεύρα (να μην κάτι άλλο) της λέω το εξής:

  • Άνοιξε τον, δώσε μου τα 19ευρώ και μετά κλείσε τα πάντα.

Ξεκινάμε λοιπόν: άνοιγμα λογαριασμού, υπογραφές, αιτήσεις, κάρτες, εκδόσεις pin, ενημερωτικά, προ-πληρωμένες, ξανά-υπογραφές κ.λ.π.-κ.λ.π.

Κι επί τόπου ξεκινάμε την διαδικασία για ακύρωση, ξανά υπογραφές, αιτήσεις ακυρώσεις καρτών, καταστροφές καρτών, σκήσιμο των χαρτιών κ.λ.π.-κ.λ.π.

Στο τέλος κι έπειτα από μία ώρα και είκοσι λεπτά (1:20) κατάφερα να πάρω τα 19ευρώ μου πίσω.

Δεν καταφέρνω όμως (δεν το πάλεψα και πολύ) να μου διαγράψουν τα αρχικά στοιχεία μου στην τράπεζα. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος, αλλά …

Μην τους αφήνετε να σας εκμεταλεύονται, εάν διαμαρτύσεστε (έστω και ταλαιπωρήστε) ακόμα και για 1 ευρώ στο τέλος θα καταλάβουν ότι οι τράπεζες υπάρχουν επειδή τους πάμε τα λεφτά μας.

ΥΓ: Σοβαρά τώρα, Δήμητρα εάν με διαβάζεις στείλε mail.

  1. Avatar di Stoilis Giannis Stoilis Giannis

    Thursday, February 18, 2010 - 09:24:37

    Ήθελα να ακυρώσω τις δύο πιστωτικές μου στην Alpha(επειδή σπάστηκα που έχουν βάλει σχεδόν παντού αυτόματα στόρια που μπλοκάρουν τα ATM στις 7 που είμαι στο δρόμο για την δουλειά. 24η εξυπηρέτηση κατά τα άλλα…).

    Μου εξηγεί η κοπέλα από το τηλέφωνο ότι πρέπει να περάσω από κάποιο κατάστημα να υπογράψω σχετική αίτηση. Της είπα ότι δεν έχω χρόνο και μου λέει δεν γίνεται αλλιώς.

    Καλώς, είπα, και κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω, βγαίνει άλλη τηλεφωνήτρια. Της λέω ότι θέλω να ακυρώσω την πιστωτική μου επειδή την έχασα και ότι δεν θα ήθελα να ξανανανεωθεί. Και αυτό ήταν.

    Μισώ την γραφειοκρατία…

    Η Πειραίως έχει προπληρωμένη κάρτα για internet και δεν έχω παράπονο για την ώρα. Θέλει όμως, νομίζω, να έχεις λογαριασμό.

  2. Avatar di mperedim mperedim

    Saturday, February 20, 2010 - 18:11:27

    <em>ΥΓ: Σοβαρά τώρα, Δήμητρα εάν με διαβάζεις στείλε mail.</em>

    LOL. Τα’σπασες. Again.

    Άμα εκτός από τα 19 Ευρώ σου αφήσει και το τηλέφωνο θα προσκυνήσω ταπεινά ;)

  3. Avatar di MHunter MHunter

    Thursday, July 29, 2010 - 07:11:16

    Το πρόβλημα με το σύστημα είναι ότι οι καπιταλιστικές δημιουργούν τις πολιτικές? Πότε θα πρέπει να είναι η κυβέρνηση που δημιουργεί πολιτικές ότι η καπιταλιστική εργασία εντός? Η ουρά είναι κουνούν το σκυλί. Είμαι όλοι για το κέρδος, αλλά είναι λίγοι εκλεκτοί έλεγχο και το χειρισμό του συστήματος και την οδήγηση των αγορών και την πραγματοποίηση των κερδών. Αφήνουμε οι τραπεζίτες και η Wall Street δημιουργήσει εργαλεία για να διαταράξουν και να προκαλέσουν ciaos αντί της αρμονίας και αυτό πρέπει να σταματήσει.