Aug
21
2010
3G on Linux, review

(για πιο τεχνικά, προσπεράστε τον πρόλογο)
Πρόλογος:

Πριν από λίγες μέρες, ανάρτησα το εξής post: 3g on linux, cosmote on the go.

Περιέγραψα, σε απλά βήματα, την διαδικασία σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω ενός usb 3g stick. είχα κατά νου γενικές οδηγίες που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι και ο πιο απλός χρήστης για να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα.

Από τα σχόλια του Post, καλύφθηκαν ακόμα περισσότερα θέματα, κι όχι μόνο τεχνικά. Έγιναν αναφορές για διαφορετικές προσεγγίσεις, γραφικά προγράμματα, σύνδεση μέσω τρίτων προγραμμάτων κι άλλα πολλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του φίλους για την συνεισφορά τους, τόσο για τα σχόλιά τους, όσο και για τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα.

Με αφορμή το post, τα σχόλια και κάποια από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που δέχθηκα, θεώρησα φρόνιμο να δημιουργήσω μία νέα σελίδα, στην οποία θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ (κι όχι όσο το δυνατό καλύτερα) όλα όσα είναι απαραίτητα γύρω από το 3G σε διανομές Linux.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να το διαβάσετε (κι αυτό), να το σχολιάσετε (μέσω email) και να με διορθώσετε όπου έχω κάνει λάθος ή έχω παραλείψει κάτι.

FAQ :: 3G on Linux

  1. Avatar di Χατζηκυριάκου Γιώργος Χατζηκυριάκου Γιώργος

    Sunday, August 22, 2010 - 07:13:58

    Πολύ καλή δουλειά Ευάγγελε! Το δοκιμάζω τώρα σε ubuntu 10.4 εδώ το πακέτο έχει το όνομα “usb-modeswitch” … μικρή η διαφορά :)