Jan
09
2010
WinXP Vs Linux #2

Με χαρά διαπίστωσα ότι κάποια από τα blog post μου αναφέρονται στο foracamp και μάλιστα κάτω από την κατηγορία Linux. Δεν γνωρίζω τους ανθρώπους που το συντηρούν μα ούτε κι έχω πρόβλημα με την ύπαρξή του.

Φυσικά, ηθικά θα έπρεπε τουλάχιστον να με έχουν ενημερώσει για αυτό και θα έπρεπε να έχουν ζητήσει την άδεια μου, αλλά το κακό είναι μικρό.

Δυστυχώς όμως με πάρα πολύ μεγάλη θλίψη, διάβασα ότι το blog post μου με τίτλο: WinXP Vs Linux (aka once in 3 years) έχει τον εξής τίτλο:

“Διαβάστε άλλο ένα άρθρο σύγκρισης των δύο λειτουργικών”

.

Δεν γνωρίζω εάν η παρανόηση έχει γίνει ηθελημένα ή κατά λάθος.

Εάν διαβάσει κανείς το άρθρο ΔΕΝ αναφέρω πουθενά κανένα συγκριτικό σημείο μεταξύ των δύο λειτουργικών. Δεν αναφέρω σε κανένα σημείο ότι τα Windows είναι καλύτερα ή ανώτερα από οποιαδήποτε διανομή linux.

Καταγράφω μία προσωπική εμπειρία και το σημείο κλειδί είναι η εξής φράση:

“ότι τα πάντα ξεκινάμε από την χρήση του καθενός στο μηχάνημα & διανομή που έχει επιλέξει. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το ίδιο το λειτουργικό”

Ελπίζω οι συντάκτες του foracamp να διαβάσουν τούτο το άρθρο και να διορθώσουν το προσωπικό τους σχόλιο καθώς μόνο ατυχές είναι και “εξαπατά” τους αναγνώστες του.

ΥΓ: Η μπλε οθόνη και η μη λειτουργία των windows έγινε χωρίς απολύτως κανένα λόγο δείχνει μη-σοβαρού λειτουργικού συστήματος.

  1. Avatar di CoFfEeX CoFfEeX

    Saturday, January 9, 2010 - 23:53:55

    Καλή Χρονιά Βαγγέλη.
    Επειδή γνωρίζω τους ανθρώπους πίσω από το foracamp δεν έχεις παρά να στείλεις ένα e-mail-p.m. στον άνθρωπο που το έγραψε και θα το διορθώσει.
    Αν και πιστεύω ότι διαβάζει το planet.hellug και μπορεί να το δει και από κει και να κάνει τις κατάλληλες διορθώσεις :-)

  2. Avatar di ebal ebal

    Sunday, January 10, 2010 - 04:34:51

    Το έχω ήδη κάνει, και για να μην παρεξηγηθώ επαναλαμβάνω άλλη μια φορά, ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε με τους ανθρώπους μα ούτε και με το site.

    Απλά για να μην δίνονται οι λάθος εντυπώσεις ότι το άρθρο ήταν σύγκριση μεταξύ των δυο λειτουργικών συστημάτων. Η σύγκριση ήταν στον τρόπο χρήσης εφαρμογών/λειτουργικού.